POD archief-kast (1)

pod-archief-kast-banner-1

De redactie van de Nederlandse “VPRO Gids” luistert en tipt (althans volgens eigen mededeling) “de beste podcasts van het moment”. Of dat inderdaad zo is laat ik aan uw eigen beoordeling over. De VPRO-website-pagina “PODCASTS” kent een divers aantal categorieën, onder andere “familie-drama en bekende merken”.

Ik ben eind 1998 (direct na mijn pensionering) naar Thailand geëmigreerd, en luister graag via mijn iPhone, iPod, iPad of mijn laptop-computer naar Podcasts. Doordat ik de Engelse taal goed machtig ben luister ik zowel naar Engelstalige als Nederlandstalige podcasts. Ik heb me voorgenomen vanaf vandaag met enige regelmaat hyperlinks op deze website te plaatsen, naar “kanalen” (channels) via welke u podcasts kunt beluisteren. Een groot aantal zullen een ontspannend karakter hebben, een ander groot aantal ‘klassiek getinte muziek’ en ten slotte een aantal dat informatief is.

Deze eerste keer een podcast uit de VPRO-categorie “familie-drama en bekende merken” welke gaat over een suïcidale adoptiemoeder en een moordende vader, op het Australische (Engels-talige) podcast-kanaal “Happy Face”. De URL van het kanaal luidt; https://podtail.com/en/podcast/happy-face.

Rose en Keith ontmoetten elkaar bij de hamburgertent waar Rose werkte en waar Keith een hamburger kwam halen. Ze trouwden. Een paar jaar en drie kinderen later pleegde Keith Hunter Jesperson alias de Happy Face Killer zijn eerste moord.

In deze podcast #1 genaamde “CHILDHOOD” vertelt zijn oudste dochter Melissa hoe het is om de dochter van een serial killer te zijn. Ze gaat terug naar de plekken uit haar jeugd en praat uitgebreid met haar moeder over vroeger.

Huiveringwekkend …. dus beter niet luisteren voordat u slapen gaat

 

Groetjes; Hans Blok …..

Advertisement
%d bloggers like this: