EN – High Tea Mini Muffins

Mini-muffins-met-frisse-frambozen
GEBAK – 15 MINUTEN + 15 OVENTIJD – 12 STUKS **
Mini muffins met frisse frambozen, leuk als traktatie of lekker tussendoortje
Ingrediënten
  • 25 gr boter, gesmolten
  • 125 gr bloem
  • 30 gr suiker
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Snufje zout
  • 1 ei
  • 75 ml melk
  • ca 24 frambozen
Bereiding
1 – Verwarm de oven voor op 200 graden.
2 – Was de frambozen en snijd ze in vieren.
3 – Zeef de bloem boven een grote kom.
4 – Voeg de suiker, bakpoeder en een snufje zout toe.
5 – Maak in de midden een holletje en giet de melk, boter, eieren er in.
6 – Roer alles met een houten lepel goed door elkaar.
7 – Roer daarna ook voorzichtig de frambozen er door.
8 – Vul 12 mini-muffinvormpjes ongeveer 2/3 met het beslag.
9 – Zet de muffins 15 min in de oven totdat ze goudbruin zijn.
Advertisements

Comments are closed.